Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/8/1/prairie.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: Use of undefined constant timeline - assumed 'timeline' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/8/1/prairie.be/httpd.www/wp-content/themes/wegraphics_bello/header.php on line 68

Kinderboerderij La Prairie

La Prairie is een animatieboerderij

De animatieboerderij La Prairie is een creatieve ontmoetingsplaats waar jong, oud, valide en mindervalide samenkomen rond een centraal thema : het boerderijleven in nauw contact met de natuur.  Het is een plaats waar iedereen zich op zijn manier kan ontplooien en uitdrukken.

We bieden vormingen en stages aan voor kinderen en jongeren. Gedurende het jaar ontvangen we boerderijklassen en groepen met mindervaliden. Het hippe jeugdhuis biedt een plek voor jongeren. Tijdens de zomer ontpopt de boerderij zich tot een vakantiecentrum met een ruim aanbod aan betaalbare activiteiten. We bieden ook overnachtingsmogelijkheden.

De activiteiten zijn zeer divers, waaronder bijvoorbeeld de verzorging van dieren (paarden, koeien, geiten, konijnen en kippen), moestuinieren, brood bakken, vegetarisch koken, koken op houtvuur, eco-constructie, wolateliers, werken met bijen, diverse knutselactiviteiten… We stimuleren eigen creatie en ideëen, waardoor er steeds nieuwe activiteiten opduiken.

Veel succes met het verder lezen van de website in het Frans. Aarzel niet om ons te contacteren indien je vragen hebt : contact@prairie.be.

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten !

Back to Top